Які подорожі будуть популярні після закінчення пандемії?

У той час, як багато країн намагаються впоратися зі зростаючим поширенням коронавіруса, а основні туристичні визначні пам’ятки залишаються абсолютно безлюдними, нове дослідження «Багажного героя» показує, що люди будуть продовжувати подорожувати.

Більше половини американців (58%) планують поїздку в період з травня по вересень 2020 року, якщо країни будуть вже не на карантині.

Проте, опитування показало, що більшість людей будуть обережні. Чверть його учасників планують уникати великих міст і громадського транспорту.

«Попит на послуги туристичних компаній буде сильніше, ніж будь-коли, коли пандемія закінчиться»,- сказала Джанис Ловець, менеджер сайту дослідження.

Як люди будуть подорожувати, коли пандемія закінчиться?

Згідно з дослідженнями, вони залишаться в своїх країнах.

Багато хто уникає міжнародних поїздок, тому що вони будуть почувати себе в більшій безпеці, якщо будуть ближче до дому. Поїздки будуть всередині країни, щоб уникнути рейсів авіакомпанії і круїзних рейсів.

Поїздки також будуть коротшими. Через вплив економіки класичні двотижневі канікули з більшою ймовірністю перетворяться в тривалі вихідні.

Відновиться індустрія туризму?

«Подорожі і туризм – це дуже стійка галузь, яка знову і знову відновлюється після хвороб і стихійних лих», – говорить Джон Лоуелл з групи Travel Leaders Group.

Галузеві спостерігачі прогнозують швидке повернення до туризму, незважаючи на поточні прогнози про бідність і похмуре майбутнє.

«Більшість країн розроблять стратегію відновлення і, можливо, введуть деякі знижки», – говорить Сміт, глава департаменту готельного та туристичного менеджменту в Чарлстонском коледжі.

За його словами, кращі стратегії – це не обов’язково більш низькі ціни, а і висока якість.