Час обробки грін-карти збільшилася вдвічі за минулий рік

У минулому році за інформацією Служби громадянства та імміграції США грін-карти в середньому обробляли протягом 282 днів при встановленій нормі в 120 днів.

Грин-карта США фото

Зі звіту Генерального інспектора про поточні терміни обробки грін-карт, опублікованого Службою громадянства та імміграції США (USCIS) випливає, що за останній період часу грін-карти почали оброблятися більш ніж у два рази повільніше в порівнянні з встановленими нормами у 120 днів.

В USCIS заявляють, що таке значне збільшення обробок заявок залежить від того, що для прийняття рішення, необхідно провести відповідні опитування і перевірки, на які витрачається багато часу.

Серед рекомендацій для Служби, які опубліковані в доповіді Генерального інспектора, наводяться і такі: на сайті USCIS необхідно розміщувати більш точну інформацію про те, скільки триватиме процес розгляду заявок на грін-карту. Інформація повинна бути представлена в доступній формі і бути корисною для заявників. Також рекомендується перегляд встановлених термінів обробки заявки на грін-карту в 120 днів. Якщо працівники не встигають у цей період зробити всі необхідні перевірки та опитування, то допускається збільшення часових меж розгляду заявок.

Джерело: www.eurabota.ua