Робота найбільшої автомобільної компанії США була паралізована

Представники американського автомобільного гіганта General Motors оголосили масову акцію протесту. Так, близько 50 тисяч співробітників компанії відмовилися виходити на роботу.

Співробітники найбільшого виробника авто вимагають від керівництва поліпшення умов праці та збільшення заробітної плати.

Відзначимо, що страйк співробітників General Motors триває вже три тиждні і привів до збитків в розмірі декількох сотень мільйонів доларів.

ЗМІ відзначили, що нинішній страйк є наймасштабнішим за останні 50 років. Головною претензією протестуючих є те, що їх керівництво отримує мільйонні зарплати в той час, як рядові співробітники змушені виживати на мінімальну заробітну плату.

Читайте також: Українці будуть користуватися безвізом із ще однією країною

Вищий менеджмент General Motors, в свою чергу, стверджує, що через падіння темпів зростання економіки прибуток компанії падає, що не дає можливості збільшити рівень заробітної плати рядових співробітників.

На даний момент між представниками Профспілки працівників компанії та її керівництвом ведуться переговори про умови вирішення конфліктної ситуації.