ЗМІ США: молодь не застрахована

За даними Washington Post, “тисячі молодих американців вбито коронавірусом”.

Газета взяла інтерв’ю у вдови 39-річного чоловіка, який помер від COVID-19, хоча у нього не було діабету, астми, високого рівня холестерину, просто нічого.

Цей молодий американець входить до числа 759 осіб в Сполучених Штатах у віці до 50 років, які стали жертвами пандемії. І це підкреслює той факт, що ніхто не застрахований від цієї хвороби. Для самих маленьких в віці до 20 років смертельні випадки вкрай рідкісні, але газета Washington Post виявила дев’ять таких випадків в Сполучених Штатах.

Газета виявила не менше 45 випадків смерті у віці від 20 до 30 років, не менше 190 випадків у віці від 30 до 40 років і не менш 413 випадків серед людей у ​​віці від 40 до 50 років.

Більшість молодих людей загинули в штаті Нью-Йорк. Станом на вчорашній день там загинуло ще шестеро осіб у віці до 20 років. Шон Еванс, лікар відділення невідкладної допомоги в лікарні La Jolla, каже, що 30-річний спортсмен в дуже хорошій формі, який займається тріатлоном, і 45-річний чоловік, який грає в шахи і не займається спортом, однаково сприйнятливі до коронавірусу.

За словами Жана-Лорана Казанова, дослідника з Медичного інституту Говарда Хьюза і доктора з лікарні Рокфеллерского університету, вразливість до вірусу, ймовірно, вбудована в ДНК людини.