У День народження Трамп відповів на питання про його здоров’я після відео, виставленого в інтернет

“Президент США Дональд Трамп, який вчора відсвяткував свій 74-й день народження, відповів на питання про його здоров’я і силу, викликані виставленим в інтернет відео, на якому він спускається зі сцени нерішучим кроком”, – повідомляє AFP.

Президент щойно виступив з промовою на випускній церемонії в престижній військовій академії Вест-Пойнт під Нью-Йорком і виступив з незвично примирливим тоном.

Запрошений покинути сцену, він, здається, відчуває деякі труднощі при спуску з трапа і робить це невеликими обережними кроками.

Також американських ЗМІ не оминули увагою той факт, що під час тієї ж промови він підніс склянку до губ обома руками, і йому було важко правильно вимовити ім’я героя Другої світової війни генерала Дугласа Макартура.

Сам Трамп відповів на питання про своє здоров’я в Твіттері.

“Пандус був занадто довгим і крутим, поручнів не було, а головне, він був дуже слизьким», – пояснив він, відзначивши, що він був подвійно обережний, щоб не впасти і не дати ЗМІ привід посміятися над ним. Трамп підкреслив, що він пробіг останні три метри по рампі.