Спілберг продає свою яхту за 160 мільйонів доларів

Відомий голлівудський режисер оголосив про продаж яхти, яку придбав одинадцять років тому. Згідно з інформацією, опублікованою на сайті Dirt, 74-річний власник вирішив виставити на продаж свою розкішну яхту. Режисер знаменитого фільму “Парк Юрського періоду” купив човен в 2010 році, щоб використовувати її для особистих і професійних поїздок, час від часу здаючи її в оренду іншим знаменитостям. Тепер він хоче 160 мільйонів доларів.

Названа «Сім морів» (від «семи морів» по ​​всьому світу, а також на честь семи дітей продюсера і його дружини Кейт Кепшоу), яхта має чотири рівні і, зокрема, складається з семи кают. Всі ці кімнати обладнані ліжками і шафами, офісними приміщеннями та окремими ванними кімнатами.

Велика VIP-каюта, яку можна розділити на два окремих ділянки, просторий хол, три гардеробні та дві ванні кімнати. Завершують приміщення спортивний зал, проекційний зал, бар і приймальня з роялем.

На палубі є власна тераса і гідромасажна ванна, де гості можуть розслабитися, милуючись чудовим видом на море. Моторні човни також супроводжують яхту, забезпечуючи переміщення власників і їх гостей між яхтою і сушею.

Спілберг скоро почне просувати свій останній фільм «Вестсайдська історія», який вийде в кінці цього року. Перший трейлер ремейка був представлений в кінці квітня.