CNN звільнила трьох нещеплених співробітників, що працювали в офісах компанії

CNN звільнила трьох співробітників, які повернулися на роботу в офіси компанії без вакцинації. Термін повернення до роботи в офісі для співробітників ЗМІ продовжений на кілька тижнів.

У записці для співробітників Джефф Цукер, голова відділу новин та спортивних передач WarnerMedia, сказав, що нові умови, пов’язані з пандемією коронавіруса, змусили керівників бути більш обережними.

Всі співробітники повинні були повернутися в офіси до 7 вересня, що було раніше метою. Новий дедлайн перенесений на середину жовтня.

«Суть в тому, що, виходячи з наявної сьогодні інформації і того, що експерти очікують від розвитку пандемії, 7 вересня більше не здається придатною датою», – сказав Цукер. «Ми завжди говорили, що будемо гнучкими в наших рішеннях», – сказав він.

Цукер нагадав співробітникам, що вакцинація є обов’язковою для роботи в офісі. Він сказав, що якщо компанія дізнається що співробітники, які прийшли на роботу, не виконали цієї умови, вони будуть звільнені.

«Дозвольте мені прояснити – у нас є політика абсолютної нетерпимості в цьому питанні. Ви повинні пройти вакцинацію, щоб повернутися до роботи в офісі», – сказав Цукер.