Великобританія спростила правила отримання ПМЖ

Британія нещодавно взяла курс на посилення міграційної політики, після так званого Brexita, несподівано прийняв приємне рішення для всіх, зацікавлених в роботі за кордоном. Так, Імміграційна служба країни скасувала низку вимог, предьявленных членам сімей осіб, які раніше отримали, так звані інвестиційні візи.

Відповідне рішення було прийнято відомством 16 березня 2017 року.

Без названия (1)

Передбачалося, що для того, щоб отримати ВНЖ в Сполученому королівстві дружини і діти володарів британської візи інвестора повинні були прожити на її території тривалий термін.

Відповідна норма повинна була вступити в силу для родичів і партнерів володарів так званої інвесторської візи, яка оформляється за системою нарахування балів. Планувалося, що норма набуде чинності 9 липня поточного року, однак дане рішення було переглянуте міграційним відомством країни.

Тепер для того, щоб власник інвестиційної візи зміг законно призвести до Британії свою сім’ю, потрібно підтвердити факт перебування в країні протягом 6 місяців основного заявника.

Нагадаємо, що право на проживання в Британії можуть отримає ті іноземці, які інвестували в економіку країни не менше 2 мільйонів фунтів. При цьому кошти мають бути інвестовані в державні облігації або капітал британських компаній.