Британська поліція розігнала весілля з 400 гостями

“Британська поліція оголосила сьогодні, що перервала весілля з майже 400 гостями, організоване з «абсолютно неприйнятним порушенням» правил карантину проти COVID-19, які дозволяють збиратися тільки шести людям”, – повідомляє Reuters.

Згідно зі строгими правилами, введеним раніше в цьому році, весілля на даний час можуть проводитися тільки за «виняткових обставин», але поліція виявила сотні учасників після того, як отримала сигнал про збіговисько в школі в Стемфорд-Хілл, на півночі від Лондона.

Вікна були закриті, тому поліцейські не могли бачити, що відбувається всередині, але тепер організатору весілля доведеться заплатити штраф у розмірі 10 000 фунтів стерлінгів (13 661 долар США).

«Це було абсолютно неприйнятне порушення закону, прийнятого з чіткою метою порятунку життів і захисту національної служби охорони здоров’я», – сказав поліцейський Маркус Барнетт.

Кількість нових випадків COVID-19 виросла в Великобританії в кінці минулого року після появи нової і більш заразною мутації коронавіруса, що призвело до карантину по всій країні, включаючи суворі правила для весіль.