В Україні будуть перевіряти вантажоперевезення по системі польської програми

Державна інспекція з безпеки транспорту України, яка діє з 2014 року, отримала право на проведення дорожніх оглядів 30.06.2017 року. Все вказує на те, що вже в цьому році українські влади активізують дії проти водіїв. Удосконалення інспекції можливі завдяки інвестиціям в польське програмне забезпечення TachoScan Control, створене Inelo. Державна інспекція з безпеки транспорту України є органом контролю, який, згідно з постановою Кабінету міністрів, має право перевіряти транспортні засоби, що перевозять пасажирів і вантажі по всій країні.

транспортные средства, перевозящие пассажиров и грузы по всей стране

Інспекція була створена Міністром інфраструктури України в 2014 році. Значним впливом на його форму була Польська інспекція автомобільного транспорту, багаторічний досвід дозволив створити аналогічний орган у Східній Європі. Наступним кроком у розвитку української інспекції є угода про те, що в цьому році Inelo надасть та реалізує 78 ліцензій для спеціалізованого програмного забезпечення TachoScan Control.

Обробка професійних водіїв є проблемою у всій Європі. Перед цією проблемою варто і Державна інспекція з безпеки наземного транспорту України, яка була створена три роки тому. В даний час влада ухвалила рішення про вибір основного методу виявлення порушень. Українська інспекція в цьому році почала використання IT-рішення Inelo.

Це буде 31-е європейське установа для виявлення маніпулювання драйверами з допомогою TachoScan Control. В результаті впровадження нового програмного забезпечення інспекції на українських дорогах можуть бути посилені, – коментує Малгожата Стоцер, експерт Inelo, який є членом ради міжнародної асоціації CORTE