Українські чиновники зуміли домовитися з найбільшим лоукостером планети

Міністерство інфраструктури нашої країни досягла компромісу з найбільшим лоукостером планети – ірландською компанією Ryanair. Про це особисто заявив глава відомства Володимир Омелян.самолеты Ryanair в Украине

Чиновник зазначив, що важкі переговори про початок роботи перевізника в нашій країні, які тривали весь минулий рік, – наближаються до кінця.

Омелян розповів журналістам, що з представниками лоукостера вдалося досягти відносного компромісу. Нагадаємо, що сторони домовлялися про умови роботи літаків компанії Ryanair в найбільших містах України – Києві та Львові.

Так, повітряні суду бюджетної компанії будуть працювати в київському Борисполі та у львівському аеропорту імені короля Данила Галицького. Омелян заявив, що робота Ryanair в Україні однозначно почнеться в 2018 році. Інші подробиці домовленостей міністр пообіцяв розкрити незабаром.

Зазначимо, що швидко і дешево полетіти в Європу можна на місце своєї роботи, яку допоможе вам знайти ресурс www.eurabota.ua. Зверніть увагу на нашу сторінку “Робота в Німеччині“, де вас чекають тисячі свіжий вакансій.