МАУ не вірить у створення українського лоукостера

В Україні активно обговорюється ідея створення першого лоукосту. Так, найбільший авіаперевізник – Міжнародні авіалінії України, скептично поставився до ідеї створення перших бюджетних авіаліній. Представники МАУ впевнені, що український лоукост – приречений на провал. Також працівники найбільшої авіакомпанії України впевнені, що створити бюджетного перевізника в Україні в найближчі роки просто неможливо.

глава МАУ Юрий Мирошников: идея создания первого украинского лоукоста несостоятельна по многим причинам

Так, глава МАУ Юрій Мірошников заявив, що ідея створення першого українського лоукосту неспроможна з багатьох причин. Так, в Україні відсутні дві умови, які вкрай важливі для існування бюджетних авіаліній – відсутність доступу до доступних кредитів під низький відсоток, а також низький рівень купівельної спроможності населення.

Нагадаємо, що плани щодо створення першого вітчизняного лоукостера були озвучені минулого тижня міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном. Згідно із заявою чиновника, перший доступний перевізник з’явиться в нашій країні вже в наступному році.

Відзначимо, що якщо ви ще не знайшли роботу за кордоном, то сайт www.eurabota.ua, допоможе вам підібрати підходящу вакансію. Окремо радимо звернути увагу на нашу сторінку “Робота в Швеції“.