Українці зможуть отримати туристичні візи в Саудівську Аравію

Громадяни України зможуть оформити туристичні візи в Саудівську Аравію. Відповідна можливість з’явиться у всіх громадян нашої країни з 2018 року.

Дану інформацію напередодні офіційно підтвердив принц Султан бен Салмана. Член королівської родини займає в Саудівській Аравії посаду голови Саудівської комісії з питань туризму і національної спадщини.

 Султан бен Салмана подтвердил что Саудовская Аравия планирует выдавать туристические визы для иностранных граждан с начала 2018 года

За словами принца, Королівство планує почати видавати туристичні візи для іноземних громадян з початку 2018 року. Нагадаємо, що раніше Саудівська Аравія була недоступна для туристів. Королівство видавало візи тільки для іноземних паломників або працівників.

Дані зміни у візовій політиці однієї з колись найбільш закритих країн світу пов’язане з пошукам нових джерел доходу і позбавлення залежності від нафтових доходів.

Зазначимо, що з пошуком роботи в Саудівській Аравії вам допоможе сайт www.eurabota.ua. Вакансії з цієї країни доступні на сторінці “Інші”.