Антирекорд року: у 2017 році з ЄС депортували рекордна кількість українців

У році, що минає, українці побили безліч рекордів, як приємних, так і не дуже. Так, на тлі новин про рекордну кількість громадян України, які відвідали ЄС або знайшли роботу, надійшло повідомлення, що і депортували українців у цьому році також більше, ніж у попередні роки.

У прикордонній службі Європейського Союзу заявили, що українці є другою нацією за кількістю депортацій. Більш того, кількість видворених наших співвітчизників зростає з року в рік.

Протягом перших півроку з моменту введення безвізового режиму між Україною та ЄС «за бугром» побувало 350 тисяч наших співгромадян. Однак, минулої осені кількість відмов у в’їзді Євросоюз зросли на 5%.отказ во въезде Евросоюз

Українців частіше звичайного ловили на незаконному проникненні на територію країн-учасниць ЄС, підробці документів і обмані прикордонників. Найчастіше українцям відмовляють у разі не підтвердження мети поїздки, а також її тривалості. Також нашим співгромадянам відмовляли у в’їзді за неправильно оформлених документів.

Крім того, протягом 2017 року на території ЄС виявили понад 8 тисяч українських нелегалів, що на 20%, ніж у минулому році. Більше нелегальних мігрантів в Європі «поставляє» лише Марокко. Так, наша країна обганяє в неприємному рейтингу Албанію, Афганістан і багато інші неблагополучні країни Африки та Близького Сходу.

Знайти легальну роботу завжди допоможе ресурс www.eurabota.ua. Особливу увагу радимо звернути на нашу сторінку “Робота в Бельгії“.