Українці офіційно зізналися в тому, що стали багатшими

За підсумками минулого року наші співгромадяни відзвітували про отримання значних доходів. Так, згідно зі статистикою, українці заробили на 10 мільярдів гривень більше, ніж в 2017 році. Про це йдеться в офіційному повідомленні фіскальної служби.

Загалом, за підсумками минулого року власники українських паспортів задекларували 73 мільярди на національній валюті, що майже на 10 мільярдів більше, ніж було вказано за минулий звітний період.

Читайте також: Український паспорт знову піднявся у рейтингу

Минула компанія з декларування доходів була визнана найуспішнішою за весь час існування української Податкової служби. Відзначимо, що грошових успіхів податківцям вдалося домогтися не дивлячись на скорочення кількості поданих податкових декларацій. Так, в 2018 році в службу було передано на 14 тисяч звітів менше, ніж раніше.

Податківці відзначили, що українці задекларували понад 8 мільярдів гривень, зароблених за кордоном. Також подавали звітність на отримання спадщини на суму, що перевищує 7 мільярдів гривень, продажу нерухомості на 6 мільярдів гривень і інших доходах на суму у 13 мільярдів.

Джерело: news.eurabota.ua

17.01.2019