Уряд затвердив проект закону про працю

Сьогодні, 27 грудня, під час засідання уряду був схвалений новий законопроект про працю. Документ уже направлений до Верховної Ради України для розгляду в профільних парламентських комітетах і прийняття депутатами на пленарних засіданнях у 2020 році.

Важливу новину, яка безпосередньо стосується більшості українських громадян, повідомив в своєму Telegram-каналі прем’єр-міністр Олексій Гончарук.

Глава уряду впевнений, що оновлене трудове законодавство буде стимулювати появу нових робочих місць.

Зокрема, прем’єр-міністр написав наступне: «Сподіваюся на підтримку Верховної Ради, адже ця ініціатива про кращу роботу, високу зарплату і нові кар’єрні можливості для кожного».

Олексій Гончарук упевнений, що новий закон про працю, який багато в чому врахував європейські норми, збереже і розширить соціальні права працівників, збільшить число легальних робочих місць, забезпечить рівні можливості для чоловіків і жінок та істотно підвищить доходи українців.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що згідно з новою реформою, прийняття якої планується на 2020 рік, для тих працівників, які отримують невеликі заробітні плати, прибутковий податок буде істотно знижений.

За даними Статистичного управління Канади, в країні на сьогодні налічується понад 67 тисяч вакансій в сфері громадського харчування.