Ручна поклажа на рейсах ірландського лоу-костера Ryanair буде провозитися за новими правилами

Нові правила провезення ручної поклажі на рейсах найбільшого лоу-костера Європи, авіакомпанії Ryanair, стануть не зовсім приємним сюрпризом для пасажирів, які вже звикли користуватися дешевими послугами популярного перевізника.

ruchnaja-kladj-ryanair

Авіакомпанія вирішила ввести нові, більш жорсткі обмеження, що регламентують розміри невеликого предмета, який можна взяти з собою в салон літака для безкоштовного провозу.

З 1 вересня 2018 року-для тих, хто буде купувати квитки на сайті компанії і не оплатить пріоритетну посадку, зможуть безкоштовно провозити з собою в салоні літака тільки один невеликий предмет.

Якщо пасажир захоче взяти в салон великий предмет вагою до 10 кг, то при бронюванні квитка необхідно оплатити послугу пріоритетної посадки, яка коштує 6 євро або 8 євро багажного збору. У разі купівлі квитка без цих зборів, їх вартість зростає до 8 і 10 євро відповідно.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про великі знижки на рейси з українських аеропортів Бориспіль і Львів, які надає для пасажирів авіакомпанія Ryanair. Дешеві квитки можна забронювати на рейси з України в європейські міста, які будуть виконуватися з вересня 2018 року по січень 2019 року.