Новини з України сьогодні говорять про те, що буде введено візовий режим з Росією

У Верховній Раді України почали серйозно обговорювати можливість введення безвізового режиму з Росією. Новини з України сьогодні дають привід багатьом експертам стверджувати, що візовий режим з РФ вдасться запровадити вже до кінця поточного року.

Так, в українському парламенті вже почали попередній підрахунок голосів депутатів за те, щоб ввести візи для громадян Росії.

maxresdefault

Інформацію офіційно підтвердив один із заступників голови парламентської фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук.

За словами парламентарія, у Верховній Раді розпочалася активна роз’яснювальна робота з даного питання. Ініціатори законопроекту сподіваються, що візовий режим з РФ вдасться ввести вже найближчим часом, в ідеалі – до кінця 2017 року.

В даний момент група депутатів і члени профільного комітету займаються створенням законопроекту про введення безвізового режиму з РФ. Окремо ведеться робота з парламентаріями, які зможуть у майбутньому голосувати за дану ініціативу.

Нагадаємо, що раніше про необхідність введення візового режиму між Україною і Росією офіційно заявляли глави Міністерства закордонних справ України і Ради національної безпеки.

На тлі новин про введення віз для громадян Росії також активно обговорюється ІНФОРМАЦІЯ про швидке введення безвізового режиму з ЄС.

Читайте також:

1.Віза більше не потрібна: Україна отримає безвиз рівно через 19 днів

2.Свіжі новини: безвиз буде доступний тільки для тих, хто має гроші

3.Біометричний паспорт: новини говорять про те, що його отримали 3 мільйони українців

4.Новини про Україну сьогодні говорять лише про те, що країна увійде в Шенгенську зону

5.Дешеві лоукости прийдуть в Україну відразу після введення безвиза з ЄС – заява Президента