Авіаперевізник Wizz Air в 2019 році курсуватиме з Польщі на Канарські острови

Дешевий авіаперевізник Wizz Air буде виконувати польоти з Катовіцкого аеропорта Пижовіце до Фуертевентура (Канарські острови) вже з весни. Рейси будуть один раз на тиждень, з квітня 2019 року.

У системі бронювання недорогих ліній Wizz Air вже з’явилися рейси з Пижовіце до Фуертевентура. Ціни на квитки: офіційно від 169 злотих. І дійсно, в системі вони є, але також і за вищі ціни від 209,229,279 злотих (в одну сторону, без знижки, а також без багажу). Маршрут почне курсувати 25 квітня 2019 року. Рейси з Пижовіце до одного з Канарських островів, Фуертевентура, відбуватимуться раз на тиждень по четвергах.

Виліт з Пижовіце планується о 13:50, на місце літак прибуде о 18:25. Повернення: виліт у 19:00, приліт в Пижовіце 0:55. Це буде один з найдовших маршрутів з аеропорту Пижовіце ,який триватими більше 5 годин. Фуертевентура – острів, відомий своїми вулканічними грунтами і прекрасними пляжами. Вітряний клімат робить його раєм для любителів серфінгу та кайтсерфінгу. Він також є відмінним вибором для тих, хто шукає цікаві культурні події та дивовижну природу. Wizz Air вже виконує рейс з Пижовіце на Канарські острови – на Тенеріфе. Тут весь рік відбуваються рейси, але ціни на квитки досить дорогі близько 1500-1700 злотих в одну сторону.

В даний час на базі аеропорту в Пижовіце працює 8 літаків, на яких працює понад 280 членів екіпажу. У 2018 році понад 2,2 мільйона пасажирів скористалися послугами Wizz Air на маршрутах мережі аеропорту Пижовіце. Компанія Wizz Airцього року розширила кількість рейсів з аеропорту Пижовіце на такі напрямки, як: Фару і Порту в Португалії (це були сезонні рейси, в зимку туди немає польотів, але вони обов’язково повернуться навесні), також зараз відбуваються рейси в Харків (Україна) і Малага(Іспанія).

Джерело: www.eurabota.ua

26.12.2018