На туристичній виставці в Польщі вперше була представлена Україна

Для будь-якого бізнесу, в тому числі і туристичного, презентація своїх досягнень і можливостей для подальшого розвитку є важливою частиною діяльності.

Таку можливість отримали на найбільшій в Польщі туристичній виставці TT Warsaw десять українських регіонів і міст. Цього року у виставці взяли участь представники з 45 країн.

Наша країна вперше брала участь в TT Warsaw. Свій туристичний потенціал презентували кілька областей – Одеська, Львівська, Івано-Франківська, Харківська, Волинська та Чернівецька.

Ініціатором і організатором участі у виставці став Департамент туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Для представників українського туризму участь в таких великих форумах як TT Warsaw – це можливість налагодити нові ділові відносини з колегами з усього світу, привернути увагу до великого потенціалу туристичного сектору української економіки.

Міністр спорту і туризму Польщі Вітольд Банька відвідав українську експозицію та обговорював з нашими представниками реалізацію спільних проектів по просуванню і залученню коштів ЄС для розвитку туризму обох країн.

Нагадаємо, раніше ми писали про великі можливості, які має Україна в сфері сільського туризму, за оцінками експертів він може приносити в цілому 500 мільйонів гривень доходу в рік.

Джерело: www.eurabota.ua

28.11.2018