У Польщі поліція виявила підпільний цех з виготовлення сигарет

У місті Опатувек місцеві охоронці правопорядку виявили цех, в якому велося протизаконне виробництво сигарет. Тут працювали українські громадяни, про це інформує Польське Радіо.

 подпольный цех по производству сигарет

Всередині будівля перебувала під відеоспостереженням, вікна для захисту були повністю закриті спеціальними жалюзі, так, щоб зовні ніщо не вказувало на ознаки виробництва. Збитки, які нанесені бюджету Польщі у вигляді несплачених податків, оцінюються в 760 тисяч євро.

Під час проведення розслідування співробітниками Центрального слідчого бюро поліції були конфісковані виготовлені цигарки і більше двох тонн тютюну, а також сигаретний папір і фільтри для сигарет.

Працювали на фабриці троє українських громадян були затримані. У будинку у власника підпільного тютюнового виробництва, якого там і затримали, було знайдено півмільйона сигарет і 500 кілограмів тютюну.

Громадян України поки йде слідство за рішенням суду заарештували на три місяці. В Опольському воєводстві Польщі нещодавно були затримані 17 українців, які перебували в країні на незаконних підставах і працювали без відповідного дозволу.

Останні роки Польща серед українців користується великою популярністю, як країна, де можна добре заробити на законних підставах, на жаль, є випадки, коли наші співгромадяни йдуть на невиправдані ризики.

Джерело www.eurabota.ua