Угорська фірма «офіс в оренду» відкрила своє представництво в Польщі

Угорська компанія NewWork, оператор обслуговування офісів, відкрила перше агентство в Польщі площею 3,200 кв. метрів в місті Вілянув. NewWork планує продовжити розширення на території Польщі і до кінця 2018 року, планують відкрити ще 10 000 кв. обслуговуються офісів.компания NewWork - офис в аренду

NewWork Serviced Offices – це компанія, що належить до групи Property System Group, яка відбувається з угорського ринку. У Будапешті оператор має статус віце-лідера ринку, в даний час він має сім об’єктів загальною площею 13 000 кв. метрів, та планує в 2018 році розширити свої ресурси до 10 місць площею 20 000 кв.

NewWork пропонує повністю обладнані офіси, включаючи адміністративну та технічну підтримку, з можливістю короткострокової оренди. Допустимі офіси, як правило, розташовані в корпусі, забезпечуючи користувачам комфорт та конфіденційність.

За словами консалтингової компанії Savills, найбільше робочих місць знаходиться у Варшаві. У столиці розміщено близько 84 000 квадратних метрів офісів. Тому й компанія NewWork розташувала свій перший офіс саме неподалік Варшави, сподіваючись на великий приплив клієнтів.

Якщо Ви хочете відкрити бізнес в Польщі, але не маєте можливості придбати все необхідне для офісу, тоді компанія NewWork допоможе Вам. Якщо Ви вже відкрили свій бізнес в Європі та потрібні працівники, наш сайт допоможе знайти таких, заходьте www.eurabota.ua розміщуйте пропозиції і шукайте нових співробітників.