Мер Сеула, ймовірно, наклав на себе руки

«Поліція Південної Кореї підтвердила, що знайдено тіло зниклого мера Сеула Пак Вон Суна, який пропав у четвер», – повідомляє Associated Press.

Тіло було знайдено в горбистій місцевості в північній частині південнокорейської столиці.

Камера спостереження зафіксувала Пака о 10:53 біля входу до лісового масиву в районі Сонбук-гу, де в останній раз був зареєстрований сигнал його мобільного телефону.

У пошуках мера брало участь близько 600 поліцейських і пожежників, в операції були задіяні дрони і поліцейські собаки.

Зниклого мера Сеула знайшли мертвим. Поліція припускає, що мер Сеула Пак Вон Сун наклав на себе руки. За інформацією ЗМІ, напередодні колишня співробітниця мерії висунула проти нього звинувачення в сексуальних домаганнях, але поліція не підтвердила цю інформацію. Не ясно, чи пов’язана ця інформація з його смертю.

Мер Сеула Пак Вон Сун був знайдений мертвим в ніч на п’ятницю, 10 липня. “Представник поліції заявив, що він покінчив життя самогубством, але зазначив, що точна причина смерті ще не встановлена,” – повідомляє ТАСС.

Пак Вон Сун вперше був обраний на пост мера столиці в 2011 році. У липні минулого року він переобрався на свій третій і, згідно із законодавством, останній термін на цій посаді.

Нинішній мер Сеула вважався одним з найбільш ймовірних кандидатів від правлячої Демократичної партії Тобуро на президентських виборах 2022 року.