Узгоджений графік польотів Ryanair

Міжнародний аеропорт Бориспіль погодив графік польотів з ірландським лоукостером Ryanair.

Международный аэропорт Борисполь

Цю приємну для українських громадян, які вже купили або планують купити квитки на рейси найбільшого європейського лоукостера повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян на своїй сторінці в Facebook.

За словами високопоставленого чиновника практично узгоджені всі слоти (час вильоту і прильоту) з аеропортом “Бориспіль”, починаючи з осені цього року українці зможуть скористатися послугами лоукост-перевізника, багато хто вже придбали квитки на рейси, які будуть виконуватися, починаючи з осені.

Однак згідно з інформацією, яку повідомив генеральний директор бориспільського аеропорту Павло Рябікін, поки станом на середу, 12 липня точно узгоджений час прильоту і вильоту лише по 17 маршрутах, щодо графіка польотів з решти 7 маршрутами переговори ще не закінчилися.

Також авіакомпанія Ryanair розглядає можливість організації в «Борисполі» бази по ремонту та технічного обслуговування літаків, що дало б можливість працевлаштування українським фахівцям.

Згідно даних лоукост-перевізника, в даний час на базах технічного обслуговування і ремонту авіалайнерів працює близько 20% фахівців з України. У більшості в Польщі і Литві.

Джерело: www.eurabota.ua