Робота в Ізраїлі для чоловіків-українців: розкриваємо секрети успішного працевлаштування

Ізраїль – прогресивна країна з високим рівнем життя і великими зарплатами. У країні щороку з’являються сотні тисяч нових вакансій для всіх претендентів.

Робота в Ізраїлі – доступна всім, незалежно від віку, статі, освіти й досвіду. Успішне працевлаштування на «землі обітованої» чекає кожного, хто хоче працювати, заробляти і змінювати своє життя на краще.

Ізраїль традиційно близька країна для наших співвітчизників. Україна має давні історичні, культурні та політичні зв’язки з єврейською державою. В Ізраїлі можна знайти цілі квартали, заселені вихідцями з країн колишнього СРСР, що означає, що процес інтеграції новоприбулих буде легше, ніж в інших країнах.

На Близькому Сході багато роботи також і для чоловіків. Згідно зі статистикою, представникам сильної статі простіше знайти роботу в будівельній, інформаційної та сільськогосподарських галузях.

Израиль фото

У цьому матеріалі ми розповімо про ринок праці в Ізраїлі для чоловіків, його нинішньому стані і поділимося секретами успішного працевлаштування українських чоловіків в Ізраїлі.

Затребувані вакансії для українців

Робота в Ізраїлі доступна для здорових та працездатних чоловіків. Так, середня зарплата зварювальника в Ізраїлі становить 20-25 тисяч доларів на рік, що дозволить комфортно жити в країні і робити заощадження.

Вакансій в єврейській державі багато для всіх, однак найбільше знайти роботу в Ізраїлі можуть представники таких професій:

– будівельники;

– зварювальники;

– маляри;

– штукатурщики;

– укладальники плитки;

– обробники;

– майстра ремонту житлових приміщень;

– програмісти;

– веб-дизайнери;

– сільськогосподарські робітники.

Скільки можна заробити?

Зарплати в Ізраїлі – одні з найбільш високих у світі. Так, робота зварювальником в Ізраїлі дозволить заробити за місяць роботи стільки, скільки робітник не отримував і за рік роботи на батьківщині.

Оплата в Ізраїлі, також як і в інших розвинених країнах, проходить погодинно. Година роботи коштує від 8-10 доларів. У середньому, робота зварювальником в Ізраїлі для за контрактом, гарантує заробітну плату в розмірі не менше 25 тисяч доларів. Часто наші співвітчизники привозять додому більше грошей – від 30 тисяч.

Зазначимо, що наприклад, робота будівельником в Ізраїлі забезпечить прийнятний, але не високий рівень доходів. Заробити в Ізраїлі можна й більше, так як українські програмісти, розробники і доктора, які найчастіше є чоловіками, отримують фіксовану зарплату або ж працюють на відсоток, так що сума винагороду багатьох українців може становити до 100 тисяч доларів в рік.

Вимоги до працівників

Фізична праця, такий як робота плиточником в Ізраїлі, доступний для кожного здорового чоловіка. Але однієї лише можливості працювати руками для роботодавця мало, оскільки в Ізраїлі потрібні надійні і досвідчені співробітники. Для українців в Ізраїлі діють вимоги, яких необхідно дотримуватися для того, щоб забезпечити собі успішне працевлаштування на обраній позиції.

Українці в Ізраїлі повинні відповідати наступним параметрам;

– вік від 18 до 60 років;

– відсутність шкідливих звичок;

– хороша фізична форма;

– відсутність великих проблем з фізичним і психічним здоров’ям;

– працездатність;

– елементарне знання мов (англійської або івриту);

– досвід роботи;

– комунікабельність;

– відповідальність;

– пунктуальність.

Якщо ви відповідаєте даним вимогам, то робота в Ізраїлі, на будівництві дозволить заробляти від 25 тисяч доларів в рік.

Умови праці для українців в Ізраїлі

Ізраїль – прогресивна країна, де права людини – цінуються. Тут суворий контроль за наймом персоналу, дотримання прав та інтересів. Якщо ви отримали дозвіл на роботу в Ізраїлі, то можете бути спокійні, оскільки вас ніхто не змусить переробляти, ризикувати або робити те,що не передбачено контрактом. Також серед оформлених працівників вкрай рідкісні випадки шахрайства, невиплати заробітної плати або затримки грошей.

Українцям, легально устроившимся на роботу в Ізраїлі, пропонуються наступні умови:

– безкоштовний трансфер в країну і на місце роботи;

– погодинну ставку (від 8 до 20 доларів в годину);

– щомісячний банківський переказ або видачу готівки (з авансом або без, за домовленістю);

– медичну страховку.

Нюанси працевлаштування: секрети успішної роботи

Трудоустройство фото

Проект Eurabota.ua рекомендує влаштовуватися на офіційну роботу. Тільки таким чином можна себе убезпечити, гарантувати собі оплату і компенсації у разі нещасних випадків. Нелегальна робота в Ізраїлі може призвести до великих проблем із законом. Заробітчан у цій країні часто депортують із забороною на в’їзд в країну протягом 10 років.

Працевлаштуватися в країні фахівці нашого порталу рекомендують виключно через офіційних посередників або ж навпростець у роботодавця. Перевірити благонадійність можна за пару хвилин, ознайомившись з інформацією про роботодавця в Інтернеті. Важливо пам’ятати, що оформлення робочої візи в Ізраїль відбувається виключно за клопотанням роботодавця. Докладніше про оформлення робочої візи в цю країну можна дізнатися у відповідній статті.

Окремо звертаємо увагу, що оплата в Ізраїлі проходить за двома видами: брутто і нетто. Ви повинні знати, скільки грошей вам пропонують конкретно і включені в тариф податки, які в Ізраїлі доводиться платити обов’язково.

Вартість оформлення візи: вважаємо додаткові витрати

Нагадаємо, що процес оформлення на роботу та отримання відповідної візи – коштує грошей. Конкретних сум для цього не назвемо, так як кожен випадок – індивідуальний.

Робоча віза в Ізраїль коштує близько 46 доларів. До цієї суми варто додати витрати на збір пакету документів для посольства, а також гроші на проживання в столиці на час візитів в візовий центр.

Окремо варто згадати оплату послуг посередника. У кожного агентства свої тарифи, однак сьогодні за роботу агента доведеться віддати 200 доларів і вище.

Плюси і мінуси роботи в Ізраїлі

Питання про те, чи потрібно залишати будинок і виїжджати на роботу в іншу країну, знайомий мільйонам українців. Дійсно, тимчасова робоча міграція – не проста справа. Українцям на чужині знайомі проблеми асиміляції та складності життя за кордоном. Також мігранти часто стикаються з почуттям відчуженості і депресіями. Однак, плюсів роботи в Ізраїлі більше, ніж мінусів.

Українці в Ізраїлі отримують наступні переваги:

– високі зарплати;

– новий досвід;

– знаходять нових друзів;

– знайомляться з культурою, мовою і визначними пам’ятками країни;

– вчать нові мови;

– ростуть по кар’єрних сходах.

Робота в Ізраїлі для чоловіків – не прогав шанс!

Отримати роботу в Ізраїлі може здоровий чоловік, який бажає заробляти гроші. Сьогодні в країні доступні тисячі вакансій для українців.

Робота за контрактом на «землі обітованої» дозволить отримати новий досвід і поправити фінансове становище, оскільки заробітки наших чоловіків в Ізраїлі стартують з 25 тисяч доларів.