Wizz Air фактично збільшує вартість своїх послуг

Вводячи нові правила перевезення ручної поклажі, популярна угорська бюджетна авіакомпанія фактично істотно підвищує плату за свої послуги.

wizz air

Ручна поклажа на рейсах угорського лоукостера Wizz Air буде перевозитися вже за новими правилами, які будуть введені в дію, починаючи з 1 листопада 2018 року. Слідом за найбільшим європейським лоукостером, ірландської авіакомпанії Ryanair, угорська бюджетна компанія Wizz Air вирішила також зменшити габарити ручної поклажі, які можна безкоштовно брати з собою в салон.

Для тих пасажирів, хто не захотів купувати пріоритетну посадку на борт зможуть взяти лише невеликий предмет габарити якого не повинні будуть перевищувати розміри 40х30х20см. Все інше, яке не підходить за габаритами необхідно буде здавати в багажне відділення заплативши окрему плату.

Також Wizz Air ввів нову норму платного провезення багажу вагою 10 кілограмів, за нього потрібно буде заплатити від 7 євро.

Якщо квитки були куплені до 10 жовтня на рейси, які будуть виконуватися після 1 листопада без оплати пріоритетної посадки, авіакомпанія безкоштовно додасть провезення 10 кілограмів багажу.

Формально не підвищуючи вартість квитків, бюджетні авіаперевізники починають шукати способи і прийоми, які б допомогли їм компенсувати витрати збільшення вартості палива у зв’язку подорожчанням нафти на світових ринках, а також підвищення зарплат співробітникам, щоб не залишитися без фахівців і не нести величезні збитки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про популярності рейсів з Києва до аеропорту Німеччини серед українських пасажирів, які виконує Wizz Air.

Джерело: www.eurabota.ua

16.10.2018