Олексій Навальний прогулявся по парку після виписки з лікарні в Німеччині

Кремлівський критик Олексій Навальний опублікував сьогодні в Instagram фото, на якому він сидить на лавці в парку після виписки з лікарні в Німеччині, де його лікували після отруєння нейротоксичною речовиною.

44-річний опозиціонер сказав, що він планує щодня ходити на фізіотерапію і може пройти курс лікування в реабілітаційному центрі для відновлення рухових функцій, в тому числі повної рухливості лівої руки.

У Instagram Навальний сказав, що тренується, щоб відновити рівновагу, деякий час стоячи на одній нозі, і подякував лікарям берлінської лікарні Шаріте.

«Зі мною відбувається багато кумедних речей. Наприклад, я не можу кинути м’яч лівою рукою. Я можу зловити його, але не можу кинути. Мозок просто не може зробити цей хід»,- написав Навальний.

Він зазначив, що був «дуже засмучений», коли німецькі лікарі вперше дозволили йому подивитися в дзеркало після 24 днів у реанімації і 16 днів в комі.

«Але медики продовжують творити чудеса. Я працюю з фізіотерапевтом, їм, намагаюся більше спати, що як і раніше залишається найбільшою проблемою », – сказав він.