Французька роздрібна мережа оплачує бонуси 65000 співробітникам

Французька мережа Auchan оголосила, що виплатить бонус у розмірі 1000 євро всім своїм співробітникам в магазинах, на складах, в службах доставки додому і в онлайн-торгівлі, або в цілому більше 65 000 співробітників, повідомляє Figaro.

“Я хотів би подякувати всім тим, хто відмінно виконав нашу місію по забезпеченню французів продуктами. Цей бонус в розмірі € 1000 є нашим способом визнання їх відмінної роботи з обслуговування клієнтів”, сказав генеральний директор Ашан Едгар Бонт в своїй заяві.

Ашан швидко відповів на прохання міністра економіки та фінансів Франції Бруно Ле Мера, який у п’ятницю закликав компанії виплачувати неподаткові бонуси співробітникам, у яких є сміливість йти на роботу, незважаючи на коронавірус. Він вказав, перш за все, на життєво важливі сектори роздрібної торгівлі та харчової промисловості, в яких нестача персоналу може загрожувати поставкам.

За останні два тижні рітейлери, особливо в Ашані, зазнали серйозних випробувань через величезний приплив покупців.

За даними консалтингової фірми Nielsen, 15 березня продажі в роздрібних мережах зросли на 108 відсотків, а поставки додому – на 90 відсотків.