Фіни підтримують кардинальне збільшення числа іммігрантів

Нещодавно в Фінляндії були опубліковані дані соціологічного опитування, пов’язаного з міграцією, приїзду людей з інших країн, які хочуть влаштуватися на роботу з перспективою отримання постійного місця проживання. Соціологічними підрозділом маркетингової фірми Kantar TNS для компанії Helsingin Sanomat було проведено дослідження, в якому брало участь 1005 осіб. Після порівняльного аналізу даних аналогічного опитування, який був проведений в 2010 році, з’ясувалося, що число фінів, які виступають категорично проти приїзду в країну людей з-за кордону на постійне проживання, зменшилася майже на одну п’яту.

анализа данных социологического опроса Финляндии47% опитаних жителів Фінляндії позитивно поставилися до того, щоб уряд дозволило більшій кількості людей переїжджати в країну з-за кордону, сім років тому тільки 36% позитивно ставилися до такої перспективи. На більш позитивне ставлення до іммігрантів впливає проблема старіння населення і скорочення його чисельності. Громадяни Фінляндії усвідомлюють, що зараз потрібне нове покоління трудящих для підтримки і розвитку економіки.

Цікаві, добре оплачувані вакансії завжди є на www.eurabota.ua для тих, хто зацікавився працевлаштуванням у цій скандинавській країні.