Грошові перекази онлайн з Європи до України набирають популярності

Більш 500 тисяч транзакцій з Європи до України спільно провели TransferGo і ПриватБанк.

Протягом двох років, починаючи з 2017 року, глобальний онлайн сервіс TransferGo спільно з ПриватБанком надає можливість українським трудовим мігрантам швидко і надійно переказувати гроші своїм рідним і близьким людям в Україні. Протягом цього часу українці переказали з-за кордону понад 100 мільйонів євро.

Інформацію оприлюднили на спільній прес-події компаній, яка нещодавно була проведена в Києві. Провідні фахівці розповіли про ключові тенденції, які спостерігаються сьогодні і в перспективі будуть сприяти збільшенню обсягів грошових онлайн переказів по всьому світу.

Нові технології і повна прозорість операційної діяльності сприяє зростанню довіри людей до грошових переказів онлайн, що сприяє успішності компаній і стрімкому розвитку ринку фінансових послуг.

Онлайн сервіс TransferGo забезпечує надійні перекази грошей із 34 європейських країн до України. Протягом двох років клієнтами компанії вже стали понад 110 тисяч українців, які живуть і працюють у країнах Європейського континенту.

Керівник напрямку міжнародних грошових переказів ПриватБанку Марія Страшко зазначила, що «все більше українців віддають перевагу міжнародним грошовим переказам онлайн. У 2018 році більше 1,8 мільйона наших клієнтів зробили на 25 відсотків більше транзакцій, ніж у 2017 році».

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що через системи переказу в минулому році в Україну було переведено 2,3 мільярда доларів.

Скоро в Україні почне працювати платіжна система UnionPay –найпопулярніша в Китаї. Картки платіжної системи буде обслуговуватися ПриватБанком.