Робота для студентів за кордоном як найкращий спосіб працювати і подорожувати

Відмінності між країнами стираються, а це значить, що навчається, заробляти можна, де хочеться. Реалізуватися за кордоном можуть молоді люди, які ще не обмежені роботою на повний день в офісі або доглядом за дітьми.

Сьогодні тисячі українців беруть участь у проектах, які дозволять поповнити багаж знань, ознайомиться з визначними пам’ятками, а також поповнити кишені.

Зміст:

  1. Програми роботи за кордоном: що це і навіщо потрібно?
  2. Що дає працевлаштування за кордоном?
  3. Працевлаштування за кордоном для студентів: його види
  4. Де чекають українських студентів, скільки вони заробляють?
  5. Два місяці в Європі – оплачений контракт в українському Вузі
  6. Програми роботи для студентів за кордоном, їх види

33_main

Робота за кордоном для студентів – шанс придбати незабутні враження, зав’язати нові знайомства, а також отримати гроші на майбутнє.

1. Програми роботи за кордоном: що це і навіщо потрібно?

Програми роботи за кордономшироко доступні. Однак, не так вже й багато українців скористалися цим шансом.

Участь у подібних ініціативах дозволить потрапити в престижні Вузи і помандрувати. Гроші можна витратити на кишенькові витрати або вкласти у власну справу.

Робота на літо для студентів за кордоном доступна для українських юнаків і дівчат, які проходять навчання в університетах або нещодавно відучився.

Що дає працевлаштування за кордоном?

  • можливість подорожувати;
  • знайомиться з новими країнами;
  • здобути новий досвід;
  • збільшити коло спілкування;
  • удосконалити знання іноземних мов;
  • поповнити резюме;
  • отримати досвід роботи.

Поїздки варто розглядати не тільки, як пізнавальну поїздку, але і як фундамент для побудови надійного майбутнього будинку і в іншій країні.

Переваги проходження стажувань за кордоном:

  • високі заробітки;
  • досвід стажувань;
  • знайомство зі стандартами роботи міжнародних компаній;
  • отримання шансів на отримання престижної вакансії вдома чи за кордоном;
  • оволодіння мовою ділового спілкування;
  • розширення кола ділових і дружніх знайомств.

Програми роботи за кордоном для студентів допоможуть отримати якісну освіту і додатковий дохід. За сезон роботи в розвиненій країні український хлопець або дівчина заробляє стільки, скільки заробляють його батьки за рік роботи на батьківщині.

Вчитися і бути працевлаштованим можна майже в будь-якій країні світу. Однак, найбільшою популярністю серед наших співвітчизників користуються програми в США, Польщі та інших країнах Західної Європи.

180035k3sy3mrzxiryw8ec

Окремо варто згадати про новий тренд – роботу і навчання в країнах Близького Сходу та Азії.

Робота за кордоном для студентів України користується популярністю. Як правило, контракт займає від 2 до 4 місяці. Як розпоряджатися отриманими грошима вирішувати вам.

Ви можете витратити отримані гроші на себе, рідних і близьких. Або ж вкласти отримані гроші і створити невеликого бізнесу будинку

3.Працевлаштування за кордоном для студентів: його види

Робота студентів закордоном влітку 2017 ділиться на два типи: програми обміну і звичайне працевлаштування.

Вибрати перший варіант – легкий шлях. Так, програми обміну організовуються міжнародними організаціями, а їх діяльність проходить за чіткими схемами.

Подібні механізми існують десятиліттями, а учасники користуються комфортними умовами.

Міжнародні програми в різних країнах світу нададуть інформаційну і практичну підтримку. Крім того, вам допоможуть досвідчені викладачі, а також інші студенти.

Не потрапивши в подібні програми, не турбуйтеся, просто їдьте працювати в Європу в період канікул або академічної відпустки.

Працевлаштування на сезон поширене серед українських мігрантів, оскільки дозволяє отримати великі для України гроші за короткий термін.

Крім грошей, зайнятість приносить громадянам нашої країни додаткові знання іноземних мов, новий досвід ділового/дружнього спілкування, а також море вражень.

4.Де чекають українських студентів, скільки вони заробляють?

Як вже зазначено вище, українці працевлаштовані скрізь і отримують значну фінансову винагороду. Наші співвітчизники воліють їхати в Європу, Канаду чи США.

Сьогодні сезонні заробітки можливі у Туреччини, Об’єднаних Арабських Еміратах, Єгипті, де для роботи в численні готелі та розважальні центри потрібні молоді люди з України.

uu

Працевлаштуватися в ОАЕ, Туреччині або Єгипті – легко. Просто навчіться англійською мовою на розмовному рівні, а також отримаєте базовий досвід в сфері обслуговування на батьківщині.

Відповідаючи цим двом правилам, без праці можна зайняти місце в близькосхідному готелі, ресторані, барі, клубі або спа-центрі.

Графік роботи – гнучкий, що дозволить адаптуватися до нового життя, відпочити, придбати новий життєвий досвід.

До додаткових переваг відноситься безкоштовне проживання та харчування. Також, за вами залишається право поїхати додому за власним бажанням. Приємним бонусом є також висока зарплата, яка починається від 10-12 тисяч гривень за місяць.

Нагадаємо, що працівники сфери обслуговування більшу частину доходів отримують не за рахунок зарплати, а за чайові. Розмір коливається від місяця до місяця, але як правило, українці заробляють набагато більше офіційної зарплати.

5.Два місяці в Європі – оплачений контракт в українському Вузі

Українці, які вирішили працевлаштуватися у вільний час, часто їздять на сезонну роботу. Два-три місяці зайнятості дозволить дістати гроші не тільки для оплати контракту в престижному українському Вузі, але і забезпечити собі комфортне проживання.

Так, українських студентів готові з радістю прийняти на агропромислової та іншої некваліфікованій роботі. Традиційно, більше таких вакансій доступний в сусідній Польщі і Чехії.

Сезонне працевлаштування стало доступно також у Данії, Німеччині, Швеції і Нідерландах і т. д.

Місяць роботи в європейському полі, на фабриці, складі дозволить стати володарем доходу, як мінімум, 600 євро за місяць.


6.Програми роботи для студентів за кордоном, їх види

Студентські програми за кордоном доступні в українських ВУЗах. Також записатися для участі у програмі можна і через Інтернет.

Нашим співвітчизникам доступні тимчасові програми, які окремо організовують Внз і їх колеги з іноземних університетів, так і постійні – Work and Travel або Study and Work.

Для участі потрібно близько 1 тисячі доларів, що потрібно, щоб оплатити переліт до місця працевлаштування та навчання. Проте, за ці гроші, гарантовано надається робоче місце, а також юридична підтримка. Крім того, забезпечується медична страховка і безпеку,

Учасники проектів беруть участь у недоступних у нас навчальних курсах, а також вивчають інші країни.

Ініціатива Work and Travel існує в США, Канаді, Франції, Німеччині, Аргентині, Мексиці та Південній Африці.

Працювати доведеться на вакансії, що не вимагають кваліфікації, проте праця буде компенсований зарплатою – від 800 до 1800 доларів або євро за календарний місяць.

Матеріальна вигода на канікулах українцям доступна і в іншому проекті – Study and Work. Учасники поєднують роботу і навчання в Австралії, Канаді, Португалії і т. д..

Крім нових знань з цих країн також можна навести гроші – від 1 тисячі доларів на місяць.