Два найбільш відвідуваних місця в Празі для туристів

Вже кілька років найбільш відвідуваними місцями туристами в Празі є Празький Град і канатна дорога Петршин. Столиця Чеської Республіки користується величезним попитом для туристів. У 2017 році понад 7 мільйонів іноземців відвідали Прагу.

Пражский ГрадНайпопулярнішими серед туристів Петришинская оглядова вежа, а також канатна дорога Петршин, на фунікулер, якій в минулому році купили квитки близько 2 мільйонів туристів. Не меншою популярністю користується Празький Град близько 2 мільйонів проданих квитків, тільки в попередньому році, в цілому працівниками Празького Граду підраховано, що кількість туристів, які побували тут близько 8 мільйонів чоловік.

Чеський уряд стурбований перевантаженням столиці – туристами в літній сезон. Зараз туристичні бюро працюють над тим, як можна залучити туристів до Праги і в інші пори року, і в цілому їх дії зосереджені не тільки на Празі, але і на інших туристичних місцях Чехії.

Зовсім нещодавно в Чехії з метою підвищення туризму почали знову проводити екскурсії для туристів на автомобільних заводах, цей рік у Чехії багато експерти вже називають роком економіки і туризму.

Джерело: cznews.into