Чехія оголосила приємні новини: у країні в два рази збільшать кількість видачі дозволів на роботу для українців

Уряд Чехії оголосив приємні для сотень тисяч українців новини. Так, в країні в два рази збільшать кількість дозволів на роботу для громадян України.

Новина напередодні офіційно озвучив посол Чехії в Україні Радек Матула. Згідно інформації, що надійшла від нього інформації, уряд країни збільшить кількість дозволів на роботу для українців до 8 тисяч. Зазначимо, що це в два рази більше кількості офіційних документів, що видається громадянам України у даний момент.

чехия2

Крім того, в подальшому кількість дозволів на роботу, виданих українцям, може бути знову збільшено. Так, для цього уряду Чехії необхідно провести переговори з профспілками і роботодавцями.

Нагадаємо, що сьогодні з України в Чехію стало набагато простіше добиратися. Детальніше про це читайте в нашій статті “Прекрасні свіжі новини: Україна стане ближчою до Європи завдяки новим автобусам”.

Планується, що заяви на робочі візи по даній програмі будуть видаватися в консульстві Чехії у Львові. Спеціально для цього, в діп.представництво наберуть додаткове число співробітників.

Посол також додав, що зараз Чехія не визначилася, чи відкривати ринок праці для українців, які в’їжджають в ЄС за безвизу. Нагадаємо, що раніше працювати без робочої візи протягом трьох місяців у період до півроку без необхідності оформлення робочої візи дозволили уряду Польщі та Угорщини.

Читайте також:

1.Відкрита Італія: авіаквитки на дешеві авіалінії можна купити в аеропорту Львова, – в країну приходить дешева авіакомпанія

2.Держпідприємство аеропорт Гостомель готує техніку: обслуговування лоукостів почнеться скоро

3.Авіакомпанія LOT зробить Польщу ближче: літаки з’єднають Львів і Бигдощ

4.В Україні вводиться ID-карта: Гройсман заявив, що паспорт з електронним підписом

5.Авіаквитки в США коштує 150 доларів: в Україну приходить новий лоукост