Китай безвізовий режим вирішив дати та Україні

Україна, нещодавно отримала безвиз з ЄС, незабаром зможе користуватися перевагами такої спрощеної візової політики ще й з КНР.

Так, Китай безвізовий режим вирішив дати ще і Україні. Дане рішення піде слідом за полегшенням візового режиму з низкою інших країн.

ukraina-gotovitsya-eksportirovat-v-kitaj-med-govyadinu-i-yagody

Новину офіційно підтвердив посол Китаю в Україні Ду Вей. За його словами, безвиз між Україною і КНР є логічним кроком після того, як Україна стала користуватися перевагами спрощеної візової системи з Європейським Союзом.

Нагадаємо, що Україна також отримала безвиз з Туреччиною про що ми розповідали в нашій попередній статті – Туреччина дозволила в’їжджати по ID-карт.

Китайська сторона має намір провести з українським урядом переговори про введення безвізового режиму вже найближчим часом.

Нагадаємо, що в минулому році Китай вже спростив візовий режим для громадян України. Так, українці отримали право 144 години перебувати без візи в Шанхаї, а також на території провінцій Чжецзян і Цзянсу.

Крім того, українці можуть два тижні знаходиться в Гонконзі без візи за умови того, що вони знаходяться в місті, як туристи.

Читайте також:

1.Новини в Америці шокують інформацією про те, що нелегалів будуть розлучати з дітьми

2.Хвилюючі новини: Канада запустила нову міграційну програму

3.Новини безвізового режиму: Україна випустила за біометричними паспортами понад 18 тисяч громадян

4.Безвиз Україна може отримати ще й з Японією

5.Країни безвізового режиму для України повністю скасували роумінг