Найпопулярніша серед іммігрантів канадська провінція заповнила квоту

Здебільшого іммігранти прагнуть потрапити в найбільш густонаселену і промислово розвинену провінцію Канади, але на цей рік вже можна не розраховувати, оскільки всі імміграційні квоти провінція Онтаріо вже вибрала.

провінція Онтаріо

На сьогоднішній день було видано 6,6 тисяч номінацій успішним заявникам в різних потоках. Нові заявки на провінційну номінацію будуть продовжувати прийматися, але вже за квотою 2019 року, за винятком припиненого магістерського потоку.

Програма по якій громадяни з інших країн можуть переїхати на постійне проживання в провінцію Онтаріо за підсумками року, що минає виявилась наймасштабнішою в Канаді. У цьому році кількість номінацій збільшилася на 600 у порівнянні з минулим роком. З огляду на стійку тенденцію, можливо загальне число номінацій в наступному році буде істотно збільшено.

Новий план уряду Канади по імміграції, який розрахований на багато років, має на меті розширювати імміграційні провінційні програми. На наступний рік заплановано прийняти за цими програмами понад 60 тисяч осіб, а це на 6 тисяч більше, ніж було заплановано в цьому році.

Нагадаємо, раніше ми писали про польські супермаркети, які організовують спеціальні полиці, на яких розміщують продукти, вироблені в Україні.

Джерело: www.eurabota.ua

20.11.2018