Канадська провінція Квебек зацікавлена у нових громадянах

Уряд канадської провінції Квебек скорочує час на оформлення документів тих, хто хоче переїхати жити і працювати в Канаду.

Квебек фото

Влада Квебеку зацікавлені у збільшенні кількості людей, які хочуть переїхати в Канаду. Уряд цієї канадської провінції схвалив новий проект імміграційного законодавства, який почне діяти в наступному році. Головним нововведенням, яке має сприяти збільшенню числа економічних мігрантів, є скорочення часу обробки відповідних документів з теперішніх 32 до максимум 12 місяців. Це нове положення закону торкнеться 31 тисячі економічних мігрантів, документи яких вже знаходяться на розгляді відповідних служб.

«Це революція, ми змінюємо всі правила імміграції до Квебеку», – заявив міністр імміграції Девід Хеутерл.

«Ми будемо стежити за тим, щоб приділяти пріоритетну увагу людям, у яких є необхідні навички, ми адаптуємося, у нас є гнучке регулювання, яке тепер відповідає потребам економіки Квебека», – наполягає міністр.

Як тільки він отримає заявку, Квебек захоче дізнатися кваліфікацію заявника, а також рівень знання французької мови. Потім він зможе отримати вигоду з програми, покликаної поліпшити володіння мовою до прибуття в Квебек.

«Тепер ми не тільки зможемо проаналізувати знання французької мови, але і професійні навички і зробити кращий вибір на основі регіональних трудових потреб», – підкреслив профільний міністр.

Заявлена мета міністра полягає в забезпеченні того, щоб більше іммігрантів залишалося в Квебеку після їх прибуття. Програма іммігрантів-підприємців також була ретельно переглянута, щоб спонукати їх зробити внесок у розвиток економіки.

Джерело: www.eurabota.ua