Приваблива і дешева нерухомість в Болгарії

Приваблива і дешева нерухомість в Болгарії

Ціни на нерухомість в Болгарії порівняно з українськими істотно нижче. Придбати житло можна для того, щоб здавати в оренду, особливо під час курортного сезону, також, з часом можна отримати вид на проживання.

Недвижимость Болгарии

Про трудової міграції українців багато пишеться, як про негативний для економіки і суспільства факторі, але насправді, трудова міграція спостерігається у всьому світі, в тому числі і в країнах ЄС, йде природний процес переміщення активних, працездатних людей.

Болгарія, яка порівняно недавно ввійшла до складу Євросоюзу, користується в першу чергу популярністю, як країна з великим туристичним потенціалом. Як і інші сектори економіки, що туризм в країні динамічно розвивається, чим можуть скористатися українські підприємливі люди. Багато наші співгромадяни почали активно купувати нерухомість, здаючи її в оренду відпочивальникам. А при бажанні через деякий час можна буде отримати вид на проживання в цій країні. Так, що в ЄС можна не тільки їздити на роботу, але і з часом придбати нерухомість і отримувати відмінний дохід.

Источник:www.eurabota.ua