У Бельгії велика мережа маленьких магазинів НЕМА планує розширення

Роздрібна торгівля – непростий, але прибутковий бізнес, особливо якщо це ціла торгова мережа, яка до того ж працює не тільки в одній країні, а постійно розширює свою присутність в інших країнах. Мережа невеликих магазинів НЕМА, яка базується в Голландії має великі плани по завоюванню бельгійського ринку роздрібної торгівлі, про це днями заявив генеральний директор компанії Терд Єген.

сеть магазинов НЕМА планирует расширение
Головна стратегічна лінія, яку проводить компанія – акцент на великій кількості невеликих магазинчиків, які розташовані в дуже людних місцях, в першу чергу біля залізничних і автобусних вокзалів, а також аеропортів. Таким чином гарантується постійний потік покупців, які приїжджають, виїжджають або чекають кілька годин свого рейсу, не рахуючи місцевих жителів міст.

«У Нідерландах, у Франції та Великобританії у нас є такі магазини, але ще немає в Бельгії», – пояснив генеральний директор. «Ці магазини приносять найвищі продажу в розрахунку на квадратний метр, також покупці мають можливість замовити товар онлайн і забрати його в слушний час». У грудні в Брюсселі та Антверпені відкриються два флагманських магазину, також НЕМА відреставрує свої невеликі торгові майданчики.