Для отримання австралійського громадянства треба буде краще знати англійську мову

Скоро тим, хто захоче отримати австралійське громадянство треба буде більш ретельно вивчити англійську мову: федеральний уряд цієї країни планує ускладнити тест на знання англійської мови для мігрантів, повідомляє www.sbs.com.au.

 тест на знание английского языка для мигрантов в Австралии

За заявою міністра Австралії з питань громадянства Алан Туджа, мігранти, які приїхали в країну все менше інтегруються в суспільство, причиною є низькі навички володіння ними англійською мовою. Політика мультикультуралізму не відповідає сучасним вимогам і більше не є адекватною, оскільки повсюдно з’являються етнічні анклави, де не вживається англійська мова.

«Австралія є найуспішнішою мультикультурною країною у світі», – сказав Тудж у виступі 7 березня в Дослідницькому центрі Menzies у Сіднеї. «Але я хочу наголосити: австралійський мультикультуралізм не “Богом даний” і не може вважатися само собою зрозумілою річчю».

На поточний момент вимоги, які б заохочували інтеграцію приїжджих в країну людей, в тому числі і знання англійської мови знаходяться на дуже низькому рівні, що не сприяє цьому процесу.

Без знання мови практично втрачається перспектива знайти добре оплачувану роботу. За результатами недавнього дослідження виявилося, що мігранти, які володіли англійською на хорошому рівні після приїзду знаходили в 4 рази швидше роботу, порівняно з тими, у кого був поганий англійська.

Джерело: eurabota.ua