Депутат Аргентини цілує жінку в груди під час засідання парламенту

“Аргентинський депутат був відсторонений від участі в парламенті після поцілунку в груди жінки під час парламентського засідання, проведеного по відеоконференції. Ця сцена стала хітом в соціальних мережах”, – повідомляє ЗМІ країни.

Як повідомляє «Фігаро», свідками інтимної сцени стали, фактично, всі парламентарії. На гігантському екрані, встановленому в залі засідань, де фізично присутніми була тільки частина депутатів, а решта підключалися по конференц-зв’язку з дому, було видно, як поки один з депутатів виступає, в одному з мініатюрних екранів, що показують депутатів, поруч з народним обранцем Еміліо Амері з’являється жінка. Депутат обіймає її рукою. Потім він витягує груди своєї супутниці з футболки і починає її цілувати. Після цієї сцени засідання парламенту було спочатку перервано, а потім і зовсім припинене головою Серхіо Масса.

«Протягом цих місяців віддаленої роботи ми пережили різні ситуації, коли один депутат засипав, а інший ховався, але сьогодні ми зіткнулися з ситуацією, яка виходить за рамки правил пристойності цієї установи», – прокоментував ситуацію Серхіо Масса.
Спантеличений 47-річний Амері спробував вибачитися, сказавши, що не думав, що в той час був в мережі.

«Тут, в центрі країни, зв’язок дуже поганий. Я думав, що не було сигналу, коли моя дружина вийшла з ванної. Я запитав її, як її імпланти, і поцілував їх, тому що десять днів тому їй зробили операцію по їх установці”. Однак сигнал інтернету повернувся і камера підключилася автоматично.

Депутата за аморальну поведінку видалили з парламенту на п’ять днів.