“Укрзалізниця” в період новорічних свят попрацювала на славу

Більше 3 мільйонів пасажирів скористалися послугами “Укрзалізниці” під час новорічних свят.

Перша декада січня 2019 року – один із найбільш напружених періодів у роботі залізничників. Новорічні та Різдвяні свята – це час, коли мільйони українців активно користуються послугами залізничного транспорту. Пасажиропотік у ці дні збільшується в декілька разів у порівнянні з іншими місяцями року.

Протягом перших двох тижнів 2019 року в пасажирських і швидкісних поїздах було перевезено 3 мільйона 140 тисяч пасажирів. Це на 76 тисяч осіб більше, ніж за торішні зимові свята.

Щоб всі пасажири мали можливість придбати квиток на потрібний їм поїзд, щороку “Укрзалізниця” до поїздів, які виконують регулярні рейси, додає і додаткові. В цьому році було додано 40 додаткових поїздів, які виконали 300 рейсів, що дало можливість 328 тисячам пасажирів скористатися послугами залізничників.

У керівництві “Укрзалізниці” повідомили, що на сьогоднішній день парк пасажирських вагонів обмежений. Щороку з експлуатації через старіння виводяться десятки вагонів. При цьому компанія, завдяки продуманій менеджерської стратегії, оптимізації рейсів і розкладу, ефективно організовує пасажирські перевезення.

Раціональне використання вагонів в період новорічних свят 2019 року дало можливість перевезти більше пасажирів, ніж у минулому році. Оновлення парку пасажирських вагонів – першочергове завдання, від розв’язання якого залежить якість обслуговування пасажирів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в 2018 році пасажиропотік “Укрзалізниц”і в країни Євросоюзу виріс на 83 відсотки в порівнянні з 2017 роком.