Рекордне збільшення числа пасажирів Wizz Air на рейсах

З січня по липень 2018 року угорська авіакомпанія Wizz Air обслужила на рейсах в два рази більше пасажирів, ніж за сім місяців минулого року.

Авиакомпания Wizz Air

За цей час перевезено понад 700 тисяч пасажирів. Зростання склав рекордні сто відсотків.

Прес-служба авіакомпанії опублікувала повідомлення, в якому підбито підсумки роботи Wizz Air за сім місяців цього року. У повідомленні підкреслюється, що таке значне збільшення числа пасажирів «робить Wizz Air першим найбільшим лоукост авіаперевізником в Україні».

Відкриття нових маршрутів, розширення географії польотів та зростання популярності авіатранспорту серед українців дало можливість лоукостеру досягти такого вражаючого результату.

З початку 2018 року авіакомпанія почала регулярні польоти по 13 нових напрямків, серед них: Відень, Лондон, Лісабон, Франкфурт, Таллін.

На осінь міжнародних аеропортів Львова та Харкова запускаються ще чотири нові маршруту, очевидно, що авіакомпанія не збирається зупинятися на досягнутому результаті.

Українські пасажири мають можливість літати літаками авіакомпанії 33 міжнародними маршрутами Wizz Air з аеропортів трьох міст: Києва, Львова та Харкова.

Джерело: www.eurabota.ua