Дані опитування: Камала Харріс виграла передвиборні дебати на посаду віце-президента

Кандидат на посаду віце-президента від Демократичної партії Камала Харріс виграла вчорашні телевізійні передвиборні дебати з віце-президентом – республіканцем Майком Пенсом, відповідно до опитування CNS, проведеного на замовлення CNN.

Опитування проводилося серед 609 зареєстрованих виборців, які спостерігали за ходом дебатів. 59 відсотків з них вважають, що перемогла Харріс, а 38 відсотків вважають, що переміг Пенс.

Крім того, 65 відсотків респондентів вважають, що Пенс достатньо кваліфікований, щоб займати пост віце-президента США. Такої ж думки про Харріс 63%.

CNN повідомив, що Пенс і Харріс говорили практично однаковий час під час 90-хвилинних дебатів. Пенс говорила 36 хвилин 27 секунд, а Харріс – 36 хвилин 24 секунди.

Обидва учасники дискусії порушили правило не перебивати опонента під час відповіді на запитання ведучого. Пенс перервав Харріс 16 разів і атакував її 93 рази, а Харріс перервала Пенса 9 разів і атакувала його 84 рази.

За даними CNN і NBC, Пенс і Харріс були набагато більш ввічливі один з одним, ніж кандидати в президенти Дональд Трамп і Джо Байден під час своїх перших дебатів минулого тижня.