Канада продовжує приймати заявки на імміграцію

На сьогодні в Канаді діє близько 100 програм, якими можна скористатися при бажанні переїхати на постійне місце проживання. Пандемія коронавіруса внесла свої корективи. Канадський уряд оголосив про спеціальні заходи до нормалізації епідемічної ситуації.

У департаменті у справах імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC) заявили, що прийом заявок на імміграцію триває в звичайному режимі. До тих, хто подасть заяву на тимчасове проживання рівень вимог буде знижений. Тепер у разі помилок в оформленні заявок їх анулювати не будуть. Термін подачі біометричних даних збільшується з 30 до 90 днів.

Ті, хто має підтвердження на постійне місце проживання можуть подати заяву, щоб термін їх приїзду до Канади був продовжений.

Іноземцям, які тимчасово проживають у Канаді, дозволи будуть продовжені до закінчення дії обмежувальних заходів. Це відноситься до тих, хто має робочу, студентську або гостьову візу.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що кілька канадських інтернет-провайдерів тимчасово скасовують плату за перевищення тарифів.

Сполучені Штати призупиняють видачу всіх імміграційних і неімміграційних віз.