Бельгійська компанія надає своїм працівникам необмежену оплачувану відпустку

Бельгійська перекладацька компанія Jonckers, яка з березня цього року спеціалізується на перекладах, дозволить своїм співробітникам брати необмежену оплачувану відпустку для залучення висококваліфікованих працівників.

У даний час в Jonskers працюють 172 співробітника, кожен із яких повинен буде брати 20 звичайних неробочих днів у році, після чого матиме право на стільки оплачуваної відпустки, скільки побажає. З січня система вже була впроваджена в чеській філії компанії і до червня цього року почне застосовуватися в усіх десяти країнах, де розташовується компанія.

Гео Янсенс, генеральний директор компанії, вважає, що це прекрасний спосіб не лише поліпшити добробут співробітників, але й залучити рідкісних і висококваліфікованих фахівців, особливо в розробці нового програмного забезпечення на основі штучного інтелекту. Люди, які спеціалізуються на цій роботі, вимагають до 400 000 євро в рік, каже директор.

«Ми не можемо йти в ногу з темпами заробітної плати, але ми можемо залучити професіоналів, яких ми хочемо, пропонуючи їм людські умови праці», – сказав менеджер компанії.

Компанія шукає перекладачів практично для всіх основних мов світу: корейської, японської, російської, німецької, французької, турецької, івриту, польської та багатьох інших для філій у Чехії, Італії, США, Великобританії, В’єтнамі, Японії, Словаччини та Китаї.