В Італії іноземці можуть непогано заробити

Мальовниче поселення Гроттоле, яке розташоване в Південній Італії, пропонує іноземним громадянам можливість добре заробити.

Робота буде полягати в тому, щоб «попрацювати» місцевим жителем Гроттоле. У містечку живуть всього 300 жителів. Мальовниче, красиве історичне місце повільно і впевнено порожніє. У Гроттоле знаходяться близько 600 будинків, у яких ніхто не живе.

Щоб оживити містечко і залучити іноземних туристів, запускається новий проект – з червня по серпень в Гроттоле запрошують пожити бажаючих з різних країн світу.

Іноземці будуть проживати в одному з будинків, зовсім як місцеві жителі: вирощувати овочі, працювати на пасіці, готувати страви традиційної кухні.

Таким чином влада хоче надихнути людей приїжджати і селитися у вільних будинках і вдихнути нове життя в італійську провінцію.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Единбург стане першим містом у Великобританії, де буде запроваджено податок для туристів.

Скоро розпивати алкогольні напої в громадських місцях, розташованих на пляжах відомого індійського курорту Гоа, буде заборонено.