Майкл Блумберг готується до президентських дебатів від демократів

Мільярдер Майкл Блумберг готується до майбутніх президентських дебатів від Демократичної партії. Таким чином, він вперше зустрінеться зі своїми опонентами, оскільки до цих пір уникав участі в попередніх виборах і використовував своє багатство для широкомасштабної виборчої кампанії на телебаченні, повідомляє AP.

Нове опитування NPR / PBS NewsHour / Marist показує, що сенатор Берні Сандерс очолює країну з 31 відсотком демократів. Блумберг займає друге місце з 19 відсотками.

Колишній мер Нью-Йорка візьме участь в дебатах в середу в Лас-Вегасі з Сандерсом, колишнім віце-президентом Джо Байденом, Елізабет Уоррен, Пітом Бічеджем і Емі Клоубарш. Мільярдер Том Стейер сподівається пройти відбір.

Нещодавно Національний комітет Демократичної партії змінив правила відбору кандидатів для дебатів, відкривши двері для Блумберга.

Раніше кандидати повинні були отримувати пожертвування для кваліфікації, але Блумберг, у якого є 60 мільярдів доларів, не приймає їх.

Мільярдер витратив понад 300 мільйонів доларів на передвиборні телереклами. Проводячи кампанію більш ніж у 20 штатах, він не відповідає на питання виборців і вимовляє стандартні промови, які тривають не більше 15 хвилин, часто просто читаючи їх.

Після перемоги на первинних виборах у штаті Нью-Гемпшир, сенатор Вермонта Берні Сандерс переконливо лідирує перед виборами в Неваді.