США посилюють умови видачі всіх типів віз

У Сполучених Штатах почали діяти більш суворі правила видачі всіх типів віз.

США ужесточают условия выдачи виз

Згідно з оновленими правилами за яким іноземним громадянам будуть видаватися дозвільні документи для в’їзду в США, Служба громадянства та імміграції (USCIS) може на свій розсуд відхиляти заявки від громадян, які подали документи, включаючи візи Н-1В і грін карти.

Якщо заявник був неуважний і забув надати хоча б один документ або зробив одну помилку, візи і заяви на постійне місце проживання будуть відхилені без будь-яких пояснень і повідомлень заявнику.

Раніше посадові особи Служби громадянства та імміграції були зобов’язані видати заявнику запит на доказ або повідомлення про намір відхилити заявку, якщо була допущена помилка або не вистачало якихось документів.

Нові правила не зобов’язують службовців імміграційного відомства повідомляти про помилки або відсутності необхідних документів. Ці повідомлення будуть надсилатися на розсуд офіційних осіб USCIS.

В заяві Служби наголошується, що нова політика відомства спрямована на перешкоджання необґрунтованим або неправильно оформлених заявок на візи, а також на те, щоб заявники відповідально і ретельно готували необхідні документи.

Як і раніше, іноземні громадяни, які претендують на отримання американської візи, можуть подати апеляцію на відхилене заявку.

Раніше повідомлялося, що кількість іммігрантів у Сполучених Штатах досягло максимуму за останні 100 років – 44,5 мільйона чоловік, або 13,7 відсотка від загальної чисельності населення.