Binance.US залишає Blockchain Association, щоб сформувати власну команду для співпраці із законодавцями у Вашингтоні

Binance.US оголосила, що створить команду у Вашингтоні для співпраці із законодавцями щодо політики щодо цифрових активів. У той же час, криптобіржа вийшла з групи захисту інтересів Blockchain Association.

Binance.US залишає Blockchain Association, щоб сформувати власну команду для співпраці із законодавцями у ВашингтоніПредставник Binance.US повідомив Cointelegraph: “Ми вважаємо, що настав час мати чітку думку зі значним впливом на політичні дебати навколо цифрових активів і криптовалюти у Вашингтоні. Ми раді створити нашу власну групу у зв’язках з урядом в окрузі Колумбія, щоб активно брати участь у прямому та конструктивному діалозі політиків про розумне регулювання, яке підвищить ясність і довіру, дозволяючи США процвітати у криптопросторі.» Реєстрація на Binance.

Binance.US приєднався до Blockchain Association у серпні 2020 року. За словами представника Blockchain Association Кертіса Кінкейда, зараз Blockchain Association налічує понад 80 членів, хоча на веб-сайті вказано 78 членських організацій.

Binance
Представник Blockchain Association Кінкейд сказав Cointelegraph: «Асоціація Blockchain бажає Binance.US удачі і продовжить нарощувати свій сильний послужний список у 2022 році, щоб просувати загальні цілі екосистеми криптовалюти і гарантувати, що Сполучені Штати залишаться в авангарді.