Рекорд побитий: у Львові зустріли мільйонного пасажира літака

Минає 2017 рік запам’ятається в аеропорту Львова, як рекордний. Відзначимо, що дане державного підприємство має міжнародний статус і названо на честь знаменитого князя Данила Галицького Так, протягом минулого періоду поточного року через повітряні ворота столиці Галичини минуло більше одного мільйона пасажирів. Нагадаємо, що раніше мільйон пасажирів у львівському аеропорту фіксували в далекому 1991 році.

миллионый пассажир самолета во ЛьвовеІнформацію про рекорд Львівського аеропорту підтвердили в місцевій раді, де не приховують гордості за свій аеропорт. Зазначимо, що в наступному році у Львові планують побити рекорд цього року. Дані цілі є реальними, оскільки в 2018 році в «культурну столицю» України прийде найбільший лоукостер – угорська компанія Wizz Air. Перевізник організовує відразу ж кілька маршрутів, які потенційно можуть обслуговувати кілька сотень тисяч пасажирів в рік.

Якщо ви хочете полетіти через Львів на роботу в Європу, то ресурс www.eurabota.ua – для вас. Так, легше всього знайти вакансії за кордоном на нашій сторінці “Робота в Польщі“.